Tracking status - Întrebări frecvente despre starea pachetului

Tracking status - Întrebări frecvente despre starea pachetului - Afla tot ce trebuie sa stii despre sitemul de traking aliexpress

Tracking status - Întrebări frecvente despre starea pachetului

Shipment cancelled

Vânzătorul creează o etichetă de transport și anunță compania de transport maritim să colecteze coletul. Dacă pachetul nu este colectat într-o anumită perioadă de timp, acesta este anulat automat de sistemul de urmărire.

Dacă se întâmplă acest lucru, contactați vânzătorul și întrebați dacă dorește să îl retransmită. Nu acceptați niciodată taxe suplimentare pentru expediere.

Acceptat de compania aeriană - Accepted by Airline

Pachetul este în posesia companiei aeriene. NU înseamnă că pachetul dvs. se află pe un avion. Poate sta într-un container săptămâni întregi, așteptând un zbor de plecare.

Respins de vamă - Rejected by customs

Acest statut pare îngrijorător, dar nu neapărat. Pachetele sunt depozitate în containere mari de transport și prezentate vamalului în ansamblu. Dacă un singur pachet este respins, întregul container este returnat. În multe cazuri nu are nicio legătură cu pachetul dvs.

Această situație se rezolvă de obicei. Doar asteapta si vezi.

Acceptat de transportatorul de ultimul kilometru - Accepted by last mile carrier

Pachetele sunt tratate de mai multe companii de transport sau transportatori. Această stare indică faptul că a fost acceptată de compania care efectuează livrarea efectivă. Nu înseamnă că pachetul dvs. a ajuns în țara dvs.

Informațiile de urmărire sunt temporar indisponibile - Tracking information is temporarily unavailable

Adesea, un număr de urmărire nu poate fi urmărit până când compania de transport maritim nu preia pachetul și îl scanează pentru prima dată. Deci, această stare înseamnă că pachetul nu a fost preluat încă.

Așteptați câteva zile și încercați să îl urmăriți din nou. Utilizați site-uri de urmărire alternative, cum ar fi 17track sau parcelsapp.

Este timpul să ridicați coletul la oficiul dvs. poștal (notificare prin e-mail) - Time to pick up your package at your post office (e-mail notification)

În unele țări, este obișnuit să vă ridicați poșta la oficiul poștal. Dacă locuiți într-o țară în care poștala este livrată la ușa dvs., puteți ignora în siguranță acest mesaj.

Starea de urmărire nu se actualizează dincolo de China - Tracking status doesn't update beyond China

Metodele de expediere mai ieftine nu oferă urmărire de la un capăt la altul. Deci, în general, nu vor mai oferi actualizări dincolo de un anumit punct, de obicei după ce părăsesc China.

Așteptați cu răbdare și pachetul dvs. va apărea neanunțat.

Sfaturi generale de urmărire


Urmărirea este adesea de neînțeles și vă va lăsa total confuz și îngrijorat. În majoritatea cazurilor, înțelegerea urmăririi nu vă va ajuta în niciun fel. Pentru că nu puteți face absolut nimic, doar sa așteptați. Chiar și vânzătorul nu poate ajuta după ce pachetul a părăsit depozitul.

Deci, cel mai bine este să ignorați toate acele mesaje de urmărire ciudate. Veți duce o viață mai relaxată dacă faceți acest lucru. Majoritatea problemelor de urmărire se rezolvă singure. Și dacă nu, atunci nu.

Singurul mesaj de urmărire care contează este că pachetul dvs. a fost livrat, dar nu l-ați primit.