Întrebări frecvente despre cuponul AliExpress

Întrebări frecvente despre cuponul AliExpress - Există 3 tipuri principale de cupoane pe AliExpress. Nu toate sunt utile, așa cum se explică in acest articol.

Întrebări frecvente despre cuponul AliExpress

Selectați Cupoane
Cupoanele selectate pot fi colectate pe multe pagini de pe AliExpress. În perioadele de vânzare, ele apar peste tot, deci este foarte ușor să colectați valori mari în dolari în cupoane selectate.

Din păcate, nu este atât de ușor să cheltuiți aceste sume mari. Cupoanele selectate sunt foarte limitate în utilizare. Acestea sunt acceptate numai în anumite articole din magazinele Select.

De obicei, trebuie să cheltuiți o sumă foarte mare pentru a-i face să lucreze. Nu este ușor să aflați exact cât de mult, dar așteptați-vă că trebuie să cumpărați peste 150 USD pentru a obține un cupon selectat de 10 USD pentru a funcționa.

Magazinele care acceptă Cupoane Select sunt în general și mai scumpe și probabil veți putea găsi magazine care oferă aceleași articole la prețuri mai mici decât magazinele Select, chiar și cu Cupoane Select aplicate.

Așadar, cupoanele selectate nu sunt foarte interesante. Ele vor fi aplicate automat atunci când este posibil, dar nu căutați elemente specifice pe care să le cheltuiți.

Cupoane AliExpress:

Cupoanele AliExpress au un fundal RED, așa că pe acest sub le numim în general cupoane RED.

Cupoanele RED sunt disponibile doar înainte și în timpul perioadelor de vânzare. Le puteți obține schimbând monede în aplicația Aliexpress sau jucând diversele jocuri care apar în perioadele de vânzare.

Puteți cheltui cupoane Red AliExpress în orice magazin doriți sau chiar achiziționând mai multe articole din diferite magazine (atâta timp cât este atinsă suma minimă). De asemenea, pot fi combinate cu alte tipuri de cupoane.

Cupoanele RED sunt foarte recomandate deoarece reprezintă reduceri adevărate la toate articolele din AliExpress.

Stoc cupoane
Cupoanele magazinului pot fi cheltuite numai într-un anumit magazin. În funcție de cupon, acesta poate fi cheltuit pentru toate sau articolele selectate din acel magazin.

Cupoanele magazinelor pot fi găsite pe paginile produselor, dar aveți grijă la suma minimă pe care trebuie să o cheltuiți, care este adesea destul de mare.

Cupoanele din magazin pot fi găsite și în secțiunea „Schimbă monede pentru cupoane” din aplicația Ali. Acestea au de obicei sume de achiziție mai mici decât cupoanele de pe pagina produsului (de exemplu, reducere de 1 USD pentru o achiziție de 3 USD). Desigur, trebuie să colectați mai întâi monede pentru a face acest lucru.

Cupoanele pentru magazine pot fi interesante, dar verificați întotdeauna dacă puteți găsi aceleași articole în alte magazine la prețuri mai mici.